Image
image
image
image


Nieuws:

VCR kleding en merchandising te koop
Lopende het seizoen, door het VCR hoofdbestuur

Elke zaterdag is er van 10:00 - 12:00 uur de mogelijkheid om VCR-kleding en VCR-merchandising aan te schaffen bij het entreeloket bij dorpshuis "De Beijer". Zit er spoed bij dan kun je contact opnemen met Afke Jilderda onder telefoonnummer 0511-422928 of bij Reinder Boskma onder nummer 0511-424568 of per email rg.boskma@knid.nl.
Blessurebehandeling binnen VCR
Lopend seizoen, 2016/2017 19:36 door het VCR hoofdbestuur

Een voetbalblessure oplopen is altijd vervelend en komen nooit op het "juiste" moment. Het kost je wedstrijden! Toch kun je de revalidatieperiode versnellen en inkorten als je er snel bij bent en deze laat behandelen. Dit kan nog altijd bij onze VCR verzorgster Harmina Burmania.

Maak via je LEIDER een afspraak bij haar en voordat je het weet sta je weer snel en fit binnen de witte krijtlijnen en op de groene wei. In principe behandelt Harmina de blessures op de donderdagen tussen 17:30 en 19:30 uur in kleedkamer 5. Dit geldt voor alle leden van alle teams.


Openstaande vrijwilligersfuncties
Lopend seizoen, 2016/2017 19:36 door het VCR hoofdbestuur

Ondanks de inzet van de vele vrijwilligers die VCR goedgezind zijn, is en blijft VCR altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Elke zaterdag zijn er vele vrijwilligers nodig om de zaakjes goed draaiende te houden. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou VCR het hoofd niet boven water kunnen houden. En ondanks al deze inzet is VCR toch nog op zoek naar:

- leider/coach voor VCR 3
- senioren scheidsrechters
- pupillen scheidsrechters
- lotenverkopers bij wedstrijden van VCR 1
- koffie inschenkers bij wedstrijden van VCR 1
- docenten/trainers voor de VCR voetbalschool
- bardienst medewerkers voor zaterdagen

Indien u genteresseerd bent voor n van deze bovenstaande functies kunt u contact opnemen met iemand van het hoofdbestuur.


Nieuwe hoofdtrainer voor VCR
Dec, 2017 12:36 door het Hoofdbestuur

voorzitter Jaap vd Galien en hoofdtrainer Dirk Pieter Boersma VCR heeft Dirk Pieter Boersma als nieuwe hoofdtrainer weten aan te trekken. De 35-jarige oud Geastmer, momenteel woonachtig in Houtigehage en getrouwd met Geartsje Jansma, zal aan zijn eerste klus beginnen als hoofdtrainer. Vanuit de jeugdopleiding van VCR vertrok Dirk Pieter Boersma als 16-jarig talent richting de Broekster Boys om daar de jeugdopleiding succesvol af te ronden en door te stoten tot de hoofdmacht. Vervolgens speelde hij meer als tien jaar in het eerste waarin o.a. een degradatie en een promotie werd bereikt.

Tijdens deze periode was hij ook van menig jeugdteam trainer en/of coach. Met vele successen op het veld en in de zaal. In het seizoen 2011/2012 werden de voetbalschoenen in de wilgen gehangen en al vrij snel werd hij assistent senioren trainer, eerst naast Jan Mulder en afgelopen seizoen was hij de rechterhand van trainer Ron de Boer. Tezamen met hoofdtrainer Mulder behaalde hij in het seizoen 2013/2014 een tweede periodetitel in de 2e klasse I. Ook werden er meerdere “titels” behaald in het zaalvoetbal.

Momenteel geniet hij van een sabbatical, echter begint het nu wel te kriebelen en vindt hij de tijd rijp om volgend seizoen op eigen benen te gaan staan. En wat is er leuker om dan als trainer te beginnen bij je oude club, aldus een verheugde Dirk Pieter Boersma. VCR is met Dirk Pieter Boersma een contract overeengekomen voor de duur van twee seizoenen.


Bestuur Dantumadeel cup sponsort zaalvoetballen aan clubs
Sept, 2017 door Allert vd Meer

Het bestuur van de Dantumadeel Cup heeft in samenwerking met de hoofdsponsor Sake Store alle jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen in de gemeente Dantumadiel wedstrijdballen uitgedeeld. Waar al eerder de G-voetballers van Broekster Boys nieuwe tenues en een waarde cheque hadden ontvangen, zijn recent aan deze jeugdafdelingen 18 wedstrijdballen per vereniging geschonken. Het bestuur hoopt dat dit gebaar kan bijdragen in een goede ondersteuning van de voetbalverenigingen in de gemeente Dantumadiel.
VCR zoekt vrijwilligers achter de bar
Jul, 2017 door het VCR jeugdbestuur

Vanwege het wegvallen van bezetting op de zaterdagmiddag is VCR op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar op de zaterdagmiddag. Elke hulp is welkom, informatie is in te winnen bij Siemen Sijtsma per email onder siemen123@live.nl of per telefoon 0511 - 423581. Ook voor de wedstrijden op doordeweekse avonden zijn nog vrijwilligers welkom, ook hierover kun je contact opnemen met VCR coordinator voor MFC "De Beijer", Siemen Sijtsma.
Wegen VCR en hoofdtrainer scheiden zich na dit seizoen
Nov, 2017 door de Technische Commissie en hoofdbestuur

De wegen van hoofdtrainer Andries Spek en VCR scheiden zich na dit seizoen. In zijn kielzog zal dus ook zijn rechterhand en assistent-trainer Leen Spek de club uit Rinsumageast verlaten. De 40-jarige Westereender en de Technische Commissie Senioren zijn dit na goed onderling overleg overeengekomen.

In het eerste seizoen 2014/2015 van vader en zoon Spek kon degradatie vanuit de vierde klasse niet worden voorkomen, maar vorig seizoen werd dit verloren terrein weer glansrijk goedgemaakt met een schitterend kampioenschap in de vijfde klasse.

Natuurlijk zullen de beide oefenmeesters alles in het werk stellen om dit seizoen tot een goed einde te laten verlopen, waarbij rechtstreekse handhaving in de vierde klasse de doelstelling is. Momenteel bivakkeert VCR zich in de middenmoot.

Wy hawwe mei ús twaën in super moaie perioade by VCR hân mar nei trije jier is de rek derút, neffens trainer Andries Spek.
image


image
image