Image
image
image
image


Nieuws:

VCR kleding en merchandising te koop
Lopende het seizoen, door het VCR hoofdbestuur

Elke zaterdag is er van 10:00 - 12:00 uur de mogelijkheid om VCR-kleding en VCR-merchandising aan te schaffen bij het entreeloket bij dorpshuis "De Beijer". Zit er spoed bij dan kun je contact opnemen met Afke Jilderda onder telefoonnummer 0511-422928 of bij Reinder Boskma onder nummer 0511-424568 of per email rg.boskma@knid.nl.
Blessurebehandeling binnen VCR
Lopend seizoen, 2016/2017 19:36 door het VCR hoofdbestuur

Een voetbalblessure oplopen is altijd vervelend en komen nooit op het "juiste" moment. Het kost je wedstrijden! Toch kun je de revalidatieperiode versnellen en inkorten als je er snel bij bent en deze laat behandelen. Dit kan nog altijd bij onze VCR verzorgster Harmina Burmania.

Maak via je LEIDER een afspraak bij haar en voordat je het weet sta je weer snel en fit binnen de witte krijtlijnen en op de groene wei. In principe behandelt Harmina de blessures op de donderdagen tussen 17:30 en 19:30 uur in kleedkamer 5. Dit geldt voor alle leden van alle teams.


Openstaande vrijwilligersfuncties
Lopend seizoen, 2016/2017 19:36 door het VCR hoofdbestuur

Ondanks de inzet van de vele vrijwilligers die VCR goedgezind zijn, is en blijft VCR altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Elke zaterdag zijn er vele vrijwilligers nodig om de zaakjes goed draaiende te houden. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou VCR het hoofd niet boven water kunnen houden. En ondanks al deze inzet is VCR toch nog op zoek naar:

- leider/coach voor VCR 3
- senioren scheidsrechters
- pupillen scheidsrechters
- lotenverkopers bij wedstrijden van VCR 1
- koffie inschenkers bij wedstrijden van VCR 1
- docenten/trainers voor de VCR voetbalschool
- bardienst medewerkers voor zaterdagen

Indien u ge´nteresseerd bent voor ŔŔn van deze bovenstaande functies kunt u contact opnemen met iemand van het hoofdbestuur.


Geef je email adres door
Jul, 2017 12:36 door het Hoofdbestuur

De knvb gaat digitaal met de wedstrijdzaken app! Je bent op de hoogte van alles wat te maken heeft voor jou team en bevat ook je digitale spelerspas! De app wedstrijdzaken is te downloaden voor Android en Apple. Daarvoor is het bij de club bekende email adres nodig. Mailadressen in pdf link zijn NIET bekend bij VCR.
Bestuur Dantumadeel cup sponsort zaalvoetballen aan clubs
Sept, 2017 door Allert vd Meer

Het bestuur van de Dantumadeel Cup heeft in samenwerking met de hoofdsponsor Sake Store alle jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen in de gemeente Dantumadiel wedstrijdballen uitgedeeld. Waar al eerder de G-voetballers van Broekster Boys nieuwe tenues en een waarde cheque hadden ontvangen, zijn recent aan deze jeugdafdelingen 18 wedstrijdballen per vereniging geschonken. Het bestuur hoopt dat dit gebaar kan bijdragen in een goede ondersteuning van de voetbalverenigingen in de gemeente Dantumadiel.
VCR zoekt vrijwilligers achter de bar
Jul, 2017 door het VCR jeugdbestuur

Vanwege het wegvallen van bezetting op de zaterdagmiddag is VCR op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar op de zaterdagmiddag. Elke hulp is welkom, informatie is in te winnen bij Siemen Sijtsma per email onder siemen123@live.nl of per telefoon 0511 - 423581. Ook voor de wedstrijden op doordeweekse avonden zijn nog vrijwilligers welkom, ook hierover kun je contact opnemen met VCR coordinator voor MFC "De Beijer", Siemen Sijtsma.


image


image
image