Image
image
image
image


Blessure verzorging:


Harmina Burmania TalmaSinds enige tijd is Harmina Burmania Talma aan de Voetbal Club Rinsumageest verbonden. Zij is werkzaam als Sportmasseur/verzorger en heeft haar praktijk in het fitness centrum "Get in shape" in Oudkerk. Dit ligt tussen Dokkum en Leeuwarden.

Zij is in het bezit van de volgende diploma's:
- Sportmassage/verzorger van VOS en NGS
- Blessure Preventie van NGS
- Medical Taping Concept
- Medical Taping Concept Lymfe Taping
- Medical Taping Concept Triggerpoint taping (meridiaan/crosstaping) Voorkant fitness centrum - Medical Taping Concept Blessure Preventie
- Dorntechniek
- Breuß massage
- Lymfedrainage

Voetbalspelers van VCR die een blessure hebben opgelopen worden in de gelegenheid gesteld om van haar diensten gebruik te mogen maken. Een afspraak kan alleen worden gemaakt op doorverwijzing van de technische leiding (leider/ster) van het betreffende team waarin de geblesseerde speler uitkomt. Wanneer je dus een afspraak met haar gaat maken zal er een terugkoppeling plaats vinden tussen Harmina en je leider/ster over het te doorlopen traject en de behandeling.

Voor vragen of afspraken kun je haar mailen onder email adres info@foramina.nl of per telefoon, onder telefoonnummer: 06-20310331. Er kan dus alleen een afspraak worden gemaakt na goedkeuring van je leider of leidster.

Het VCR bestuur.

image


image
image